Het mooiste deurbeslag

Je hebt een nieuw huis, bent aan het verbouwen of hebt gewoon zin in wat vernieuwing in je interieur. Dan zal je al snel denken aan een nieuwe vloer, ander interieur of misschien een ander kleurtje op de muur. Maar heb je wel eens nagedacht over ander deurbeslag? In dit artikel vertellen we je meer over het mooiste design deurbeslag van RVS en hoe dat dit deurbeslag ideaal is als een vernieuwing voor jouw huis.

Deurbeslag als designstuk

Het deurbeslag van Deurbeslag-Expert.nl is absoluut design deurbeslag. In onze webwinkel bieden wij veel verschillende deurklinken aan die een heuse toevoeging bieden voor jouw interieur. Waarom vraag je je af?

Deurkrukken en klinken zijn vaak een vergeten onderdeel van een goed interieur. Terwijl deurbeslag een huis een totaal andere uitstraling kan geven. Heb je wel eens nagedacht over een kronkelende deurkruk voor in de woonkamer? Of voor een strakke, stijlvolle klink voor in de keuken? Met deurbeslag bepaal je bovendien de sfeer van een deur.

Stedelijk design

Onze deurkrukken zijn gebaseerd op de mooiste steden van Nederland. Zo hebben we de strakke Amsterdammer, de gebogen Utrecht klink en de stijlvolle Eindhoven en Rotterdam klinken. Iedere klink bij ons is geïnspireerd door Nederlandse steden. Onze deurkrukken reflecteren het beste van deze stad.

Als je meer informatie wilt over Deurknoppen zou je hier eens moeten kijken. Dit is een wikipedia pagina over deurknoppen. Deurkrukken, klinken en knoppen worden ook wel deurbeslag genoemd. Sterker nog, onder de professionals die dagelijks werken met hang en sluitwerk, zoals bouw- en klusbedrijven, gebruiken standaard de benaming deurbeslag. Op onze winkel vind je deurbeslag voor iedereen, zowel voor professioneel als particulier gebruik.

Deurkrukken worden tegenwoordig vrijwel altijd gemaakt van messing, koper, aluminium, chroom en RVS. In onze winkel vind je alleen maar deurkrukken van RVS, dit materiaal is stijlvol, strak en gaat lang mee. Bovendien past dit materiaal bij vrijwel ieder interieur. Dus ook bij jouw huis!