Je droomvloer met laminaat

Plezierig wonen staat of valt voor de meeste mensen met een fijn ingericht huis. De basis, de vloer dus, is alles. Tel comfort en onderhoudsvriendelijkheid daarbij op en je komt uit bij een mooie laminaatvloer. En dan te bedenken dat er zoveel soorten en varianten in zijn. Er is altijd wel een uitvoering te vinden bij jouw gebruik en woonstijl. Kies een soort laminaat waarmee je laat zien wie er in dit huis woont en laat weten hoe je bent. Dat is pas fijn thuiskomen.

Mooi en tijdloos                                                                                                                                   

Een aanpassing in je huis met het leggen van een nieuwe laminaatvloer, is geen moeilijke klus. Maar toch wil je lang plezier hebben van je mooie aankoop. De duurzaamheid en mooie uitstraling geeft je lang dat “nieuwe vloer gevoel”. Het onderhoud is minimaal. Schoonmaken gaat bijna moeiteloos. Anders dan bij vloerbedekking of een houten vloer is bij een laminaatvloer schoon ook echt schoon. Vooral wanneer er huisdieren rondlopen en gezinsleden gevoelig zijn voor allergieën, is dit enorm belangrijk. Met het afgedichte laminaatoppervlak krijgen stof en andere allergieveroorzakers nauwelijks een kans. Het doet ook vele malen warmer en zachter aan dan een tegelvloer. Het maakt zelfs een vloerkleed overbodig. Ook dat heet wooncomfort.

Te kust en te keur                                                                                                                                       

Niet alleen vanwege het gemak zijn laminaatvloeren zo populair. De enorme keuze in kwaliteiten, kleuren en verschillen in uitvoeringen maakt dat iedereen die kiest voor laminaat iets naar zijn gading kan vinden. In alle prijsklassen is er genoeg keuze. Kiezen blijft lastig. De roomviewer helpt door met een geüploade foto van je eigen kamer  je gekozen vloer te visualiseren. Ook de sfeerbeelden op de site geven een mooie indicatie en brengen je op ideeën. Met zoveel kleuren, dessins, looks en verschillende uitvoeringen is dit een luxe probleem. In dit enorme assortiment vind je altijd wel jouw favoriete vloer. Je slaagt altijd.

Eenvoudig winkelen                                                                                                                           

Wanneer het kiezen en keuren je duizelt, kun je in de vele winkels terugvallen op goed advies. Deskundig personeel is van alle markten thuis, zo ook bij Cavallo-Floors.nl. Of het nu gaat over de sfeer die de vloer moet uitstralen, het effect van een bepaalde kleurkeuze in je kamer of een technische vraag. Zij staan je bij om weloverwogen te kiezen. Er is altijd wel een vestiging van Quick-Step in je buurt. Er zijn er maar liefst 25 verspreid over het hele land. Houd je meer van online winkelen? In de webshop is het gemakkelijk en veilig kijken en vergelijken.

Zelf aan de slag (of toch niet?)                                                                                                                

Zelfs voor de meest onervaren klusser pakt de klus van een laminaatvloer leggen goed uit. In een weekend is je vloer klaar. Ga vloerdelen en accessoires zoals plinten en afwerkingsprofielen kopen. Wat goed gereedschap bij de hand en de hulp van filmpjes op de website, doen de rest. Mocht het dan nog niet lukken, dan kun je alsnog een beroep doen op de installatieservice van de winkel. Zo kun je er onbezorgd aan beginnen. En na gedaan werken is het goed rusten…. in een huis met een prachtige en fijne vloer.

“Kies een soort laminaat waarmee je laat zien wie er in dit huis woont en laat weten hoe je bent.”