Bibelotte: mooi én inspirerend

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor de kinderkamer, dan ben je bij Bibelotte aan het juiste adres. Naast het aanbieden van leuke woonaccessoires kun je bij dit bedrijf ook terecht voor een persoonlijk advies.

Leuke woonaccessoires

Er is genoeg keuze bij Bibelotte. De producten zijn ontwikkeld met een grote dosis aandacht en zorg en zijn uitstekend met elkaar te combineren. Op verschillende plekken in het binnen- en buitenland worden de producten met de hand gemaakt. De collectie is dus met recht uniek te noemen!

  • Beddengoed: Je kunt kiezen tussen éénpersoons – of juniordekbedden of dekbedden voor in een ledikant. Het beddengoed ziet er niet alleen mooi, leuk en stoer uit, maar het is tevens voorzien van een Ökotex Standard 100 kwaliteit. Dit betekent dat het beddengoed van Bibelotte geen schadelijke stoffen bevat.
  • Behang: Het behang van Bibelotte vrolijkt elke kinderkamer op. Het meeste behang is uniseks dus zowel voor jongens- als meisjeskamers te gebruiken. Je kunt onder andere kiezen uit patronen van sterren, kruizen of leuke strikjes.
  • Muurstickers: Ben je helemaal weg van het behang, maar wil je eerst even kijken hoe het staat, of wil je het patroon alleen gebruiken op een klein stukje van de muur, dan kun je ook kiezen voor de muurstickers!
  • En last but not least: de accessoires! Je hebt de keuze uit leuke kussens, zachte poppendekentjes en stoffen met mooie prints.

Persoonlijk advies

Stuur een email naar Bibelotte met een omschrijving van wat je ongeveer zoekt en een aantal foto’s van de ruimte die je in wilt gaan richten. Vervolgens ontvang je van Bibelotte een leuke styleguide met een kleuradvies en verschillende kinderaccessoires. Jij kunt hier zelf op voortborduren om tot het uiteindelijke resultaat te kopen. Een mooi hulpmiddel dus om de kinderkamer om te toveren tot een ruimte die bij jullie unieke gezin past!