Inspiratie voor het kiezen van jouw perfecte mozaiek tegels

Een huis is geen huis tot u uw unieke stempel op het zet. Dat is waarom ik graag artistieke tegel ontwerpen op te nemen in mijn woonwijken, alsmede de openbare ruimtes in mijn huis.

 

Mozaïek tegelwerk is een oude kunstvorm, maar met nieuwe materialen is gegaan van een puzzel-achtige verschijning in oude huizen om een glas in lood effect dat maakt indoor ruimtes tot leven komen met het spel van licht op tegel.

 

Voor de luxe huiseigenaar die wil voorkomen dat de  “cookie-cutter ” syndroom, kun je niet verslaan mozaïeken. Zij creëren verschillende stemmingen in afzonderlijke gebieden rond het huis en zij doen heel wat om uw eigen persoonlijke stijl uit te brengen en te tonen.

 

Zelfs als u een architect of huisontwerper aanwendt, kunnen zij met om het even welk douane mozaïek bedrijf, zoals Artsaics, werken om een speciale, één-van-a-soort blik aan het huis-plus te brengen, zult u pret hebben die een echt kunstwerk tezelfdertijd tot stand brengt. Mozaïeken maken ook een verschijning in Business Settings om precies de juiste ambiance te creëren of een grote indruk te maken.

 

De mooiste mozaiek tegels vind je op Mozaiektegel.com. Een website met een uitgebreid aanbod in mozaiek tegels. De mooiste kleuren, alles op matjes of sheets, en natuurlijk van de beste kwaliteit en erg betaalbaard.

 

3 spannende manieren om mozaïeken te gebruiken in uw huis

Je denkt misschien dat je alles weet over hoe je tegels te gebruiken in uw huis, maar ik wed dat er een paar op deze lijst die u misschien nooit hebben overwogen. Maar toch kunnen zij het project zijn dat werkelijk uw huis behalve anderen op uw blok plaatst. Neem een kijkje hoe mozaïeken zijn gebruikt in het verleden om inspiratie te putten voor uw toekomstige mozaïek projectideeën:

 

1: De omgeving van jouw openhaard

De open haard surround is meestal niet klaar in de meeste huizen, maar kan het ideale canvas voor artistieke tegel ontwerpen die klein beginnen, maar een grote indruk te maken. De open haard is typisch het centrum van de aandacht in de woonkamer, dus waarom Snazz het een beetje? Neem een kijkje op hoe veel verschillende manieren waarop u dit focal point de ster van uw woonkamer:

 

De open haard surround kan gebruik maken van mozaïeken alleen rond de haard, om het vuur accent of helemaal tot aan het plafond om het te combineren met een muur kunst motief te bereiken. Of, als je nog steeds niet zeker weet wat je wilt, kun je beginnen aan de basis van de mantel met een kleine rand en vervolgens toe te voegen als je mee gaat.

 

2: De achterwand van je keuken en badkamer

Spetters kan nu met bijna om het even welke kleur worden gedaan denkbaar in glas tegels, en die kleuren kunnen verschuiven en veranderen als verlichting in de huis veranderingen. Keuken en badkamer backsplashes ook behoefte aan een materiaal dat is waterdicht, waardoor deze gebieden ideaal voor creatieve projecten met behulp van mozaïeken. De tegels kunnen decoratief zelfs in douane gootsteen bassins ook worden gebruikt, aangezien het water geen kwestie is. Er zijn ook geëtste mozaïeken die een zeer gestileerde blik aan moderne keukens met enkel de toevoeging van grenzen met geëtstee tegels kunnen geven.

 

Wat erg interessant is voor badkamers en keukens is glasmozaiek tegels. Deze tegels zijn gemaakt van glas en geven een frisse, moderne uitrstraling aan jouw woning. Ze zijn verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en zien er werkelijk waar fantastisch uit.

3: Speciale vloeren

Marmer inlays in een ingang of foyer zal direct leiden tot een rijke uitstraling. Nochtans, zelfs kan de bevloering in de keuken en de badkamers met mozaïeken worden betegeld, creërend een duurzame, gemakkelijk-aan-schone oppervlakte voor deze het werk streken in het huis. Als u niet wilt dat de hele vloer te doen, u gewoon invoegen tegel of mozaïeken in gebieden met veel verkeer in plaats daarvan, dus wat geld besparen, bijvoorbeeld direct in de buurt van de gootsteen of eerst het invoeren van de voor-of achterdeur.