Inspiratie voor de slaapkamer: ga voor Beton Ciré!

Wanneer je gaat verhuizen en je slaapkamer moet inrichten of wanneer je slaapkamer toe is aan een make-over, kun je kiezen voor een natuurproduct dat een huiselijke sfeer, persoonlijkheid en een uniek gevoel overbrengt: Beton Ciré. Met deze betonstuc kun je zowel vloeren als wanden in je slaapkamer een prachtige look geven, waar je nog jaren van kunt genieten. En hoewel Beton-Ciré heel mooi is, is het ook nog eens ontzettend functioneel!

Voor ieder interieur

Beton Ciré is hip, uniek en trendy. En je kunt het op allerlei manieren toepassen door je hele huis, en dus ook de slaapkamer. Voor iedere woonstijl kun je Beton Ciré gebruiken: romantisch, strak, modern of juist landelijk. Zo kun je met een Beton Ciré vloer in je slaapkamer profiteren van alle gemakken die hierbij komen kijken. De vloeren zijn namelijk kras- en slijtbestendig, maar zijn ook waterdicht en kunnen heel makkelijk schoongemaakt worden.

Voordelen van een Beton Ciré look

Eén van de grootste voordelen van een Beton Ciré look is het feit dat de vloeren en wanden naadloos zijn. Dit maakt het enorm makkelijk om schoon te houden. Een vloer kun je dus makkelijk dweilen, zonder dat er vuil in naden blijft hangen. Ook de wanden kun je gemakkelijk afnemen. Heb je liever geen complete Beton Ciré look? Je kunt ook kiezen voor meubels van Beton Ciré in je slaapkamer, zoals een nachtkastje of een tafeltje. Meubels van Beton Ciré zijn sterk en makkelijk in onderhoud.

Kras- en slijtbestendige look

Een ander belangrijk voordeel is de mate van krasbestendigheid. Doordat er een speciale coating over de vloer heen is gegoten, zit er een speciale beschermlaag op de vloer. Dit kan ook bij wanden worden toegepast. Op deze manier zullen krassen van bijvoorbeeld schoenen of scherpe onderdelen minder snel te zien zijn op de vloer. Om de beschermlaag krachtig en slijtbestendig te houden kun je de Beton Ciré look af en toe met speciale middelen schoonmaken. Daarnaast is een Beton Ciré look waterdicht, en dit komt door de bijzondere samenstelling van ingrediënten. Beton Ciré is een eeuwenoud natuurproduct dat nu terugkomt in een moderne twist.