Je keuken compleet maken met een houtlook tafel

Modern en tijdloos

Wil je eens een keer helemaal wat anders dan een gewone standaard tafel? Denk dan eens aan een boomstam eettafel! Of je nu eters krijgt, een borrel geeft of gewoon lekker met een stoel aan tafel gaat zitten maakt niet uit. Met deze tafel maak je helemaal de blits! Het is niet alleen erg modern maar ook nog eens erg mooi, stevig en duurzaam. Dit soort meubels van MK-creations.nl zijn kant en klaar te verkrijgen. Natuurlijk kunnen de creatieve mensen onder ons er ook zelf één maken. Op deze manier heb jij straks een unieke tafel in je huis staan!

Waarom een boomstam in huis?

Ten eerste zijn dit soort tafels erg stevig. Behalve dat je dit meubelstuk gebruikt als eettafel zou je deze ook als werktafel kunnen gebruiken. Een eettafel gemaakt van boomstam geef je interieur meteen een ander karakter. De tafel kan gemaakt of gekocht worden zoals jij dat wenst. Je past je interieur dus aan op de manier waar jij je het beste bij voelt. Dit soort tafels zijn erg duurzaam. Ze gaan lang mee en blijven lang mooi.

Zelf maken

Op deze manier maak je een tafel zoals jij het graag ziet. Het is helemaal niet zo moeilijk om een tafel van een boomstam te maken. Zorg dat het blad dik genoeg is. Een centimeter of acht is zeker voldoende. De tafel “dunner” maken is niet aan te raden. Het beginproduct waarmee je het blad gaat maken kan je het beste bestellen. Zelf het bos ingaan om een boom om te hakken is geen goed plan en dat mag ook niet zomaar! Als je al zelf gaat kappen moet je ook nog rekening houden met de lange droogtijd van het hout. Als je de beschikking hebt over je hout ga je dit eerst helemaal gladschuren. Als je dit gedaan hebt kan je het blad gaan lakken. Uiteraard heb je ook nog een onderstel nodig. Dit zou je zelf kunnen maken. Ook het bestellen hiervan behoor tot de mogelijkheden. Zorg dat alles stevig en vast gemaakt wordt en dat je tafel stabiel is. Een omvallende tafel waar van alles opstaat is geen aanrader! Heb je hier geen zin in of denk je dat het niet gaat lukken? Geen nood! Er zijn genoeg tafel te verkrijgen. Er zal vast wel een boomstam eettafel tussen zitten die helemaal aan jouw smaak voldoet.