Een gietvloer past prima in de slaapkamer

Een slaapkamer kun je op veel verschillende manieren leuk en gezellig maken. De inrichting is daarbij erg belangrijk. Zo kan het type bed, maar ook de stijl van de nachtkastjes enorme invloed op de sfeer in de slaapkamer hebben. Een factor waar niet direct iedereen aan denkt, is de vloer. De vloer in de slaapkamer is iets wat erg opvalt en wat enorme impact kan hebben op de uitstraling. Een vloer die steeds vake gekozen wordt in de slaapkamer is een gietvloer. Een gietvloer is niet alleen in allerlei soorten en maten te verkrijgen, het is bovendien een vloer van hoge kwaliteit en is bovendien erg praktisch.

Moderne vloer

Een gietvloer wordt door velen geassocieerd met een industriële look, maar dat is steeds minder het geval. Deze vloersoort heeft zich de laatste jaren enorm doorontwikkelt en is vandaag de dag in veel verschillende kleuren en soorten te verkrijgen. Als je een voorkeur hebt voor een donkere stijl in je slaapkamer, kun je deze ook in zwarttinten laten leggen. Ook een combinatie tussen verschillende kleuren is mogelijk. Zo kan een vloerenspecialist precies de kleuren gebruiken die goed in jouw slaapkamer passen.

Onderhoudsvriendelijke vloer

Naast het mooie effect van een gietvloer, is een gietvloer ook erg praktisch en onderhoudsvriendelijk. De vloer wordt namelijk afgewerkt met een speciale coating, die er voor zorgt dat de vloer extra lang meegaat. Daarnaast kan vuil zich bijna niet hechten aan een gietvloer omdat deze geen randen en naden heeft. Hierdoor is de vloer ook erg makkelijk schoon te maken. Met een sopje met allesreiniger heb je de vloer binnen zeer korte tijd weer helemaal schoon.

Zoek jij dus nog een nieuwe vloer voor in je slaapkamer, overweeg dan zeker een gietvloer. Een specialist op het gebied van vloeren kan je alle varianten laten zien en samen met jou beslissen welke soort gietvloer het beste bij jouw stijl past.